Novetats a les Matinals Montserratines i properes sortides - 27 octubre i 10 de novembre

Imprimeix

 

Aquest any canvia la periodicitat de les Matinals Montserratines i passarem a fer una per trimestre. D'altra banda començarem a fer sortides a muntanyes properes per poder compartir noves matinals (Sant Llorenç, Garraf, Collserola, Montseny,...).

La primera Matinal Montserratina d'aquesta temporada és el 27 octubre. Sortint del Monestir de Santa Cecilia anirem fins Sant Benet passant pel Pla de Trinitat, si podem ens aproparem a la perduda ermita de Sant Dimes.

La propera matinal programada serà al massís de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. És previst pujar el Montcau i anar fins la Mola per la Carena del Pagés, passant pels Òbits. Serà el 10 de novembre.

Llegiu-ne més...

Propera Matinal Montserratina – dissabte 25 de maig

Imprimeix

 

(excepcionalment, per motius de calendari, fem una sortida del cicle en dissabte i no diumenge)

Aquest proper dissabte farem la Transmontserratina, recorrent tot el massís des de Can Maçana fins al Monestir. Durant la jornada també pujarem 5 cims (Sant Jeroni, Albarda Castellana, Montgrós, Sant Salvador i Miranda de Santa Magdalena).

Si voleu veure el vídeo que vam fer l’any passat cliqueu aquí.

Llegiu-ne més...

Propera Matinal Montserratina 27 de gener (OBERTA A SOCIS I NO SOCIS)

Imprimeix

 

Aquesta propera matinal montserratina farem un recorregut circular que ens portarà des del costat de Can Jorba fins al cim del Montgrós. Recorrerem el camí dels Naps de Dalt fins a tocar la Roca Plana dels Llamps i d’aquí ens aproparem a fer el cim del Montgrós.

Llegiu-ne més...

PROPERA MATINAL MONTSERRATINA (Oberta a SOCIS i NO SOCIS)

Imprimeix

La propera sortida del cicle és aquest 2 de desembre.

Farem el recorregut que estava programat a la sortida d'octubre que, a causa de la pluja, ens va fer acabar a les coves Freda, Gran i Codolosa.

 

Llegiu-ne més...

Matinal Montserratina 4 novembre (OBERTA A SOCIS I NO SOCIS)

Imprimeix

 

Travessa de les Agulles

Aquest itinerari permet recórrer la part alta de la Zona d’Agulles.  En tot moment anirem caminant pel camí equipat que va zigzaguejant per la base dels monòlits.

Quedem a les 7 al Club. Recordeu que és necessari inscriure’s a Secretaria o per mail, i estar en possessió de la llicència federativa anual. Si us cal tramitar la llicència temporal aviseu a Secretaria en el moment de fer la inscripció.

Llegiu-ne més...

Matinals Montserratines

Imprimeix

 

Per 5è any consecutiu continuem amb el Cicle de Sortides a Montserrat.

Si voleu veure què bé ens ho passem feu una ullada al video de la darrera Transmontserratina + 5 cims. Us agradaria provar?

http://www.youtube.com/watch?v=YHkEYQNEiAw

Propera sortida diumenge 21 d’ocubre (Oberta a SOCIS i NO SOCIS)

 

 

Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top