Curs d'Alpinisme Nivell 2

Imprimeix

Data: 7 de Febrer al 1 de Març 2012

OBJECTIU
Dotar a l’alumne d’uns coneixements i unes capacitats que li permetin realitzar amb seguretat ascensions d'alta
muntanya de mitjana dificultat (AD) com a primer de corda i de forma autònoma.

CONTINGUT DEL CURS

Coneixements del medi 2, equip i material 2, tècniques de progressió i seguretat en roca (progressió en crestes), tècniques de progressió i seguretat en glaceres, tècniques de progressió i seguretat en canals i corredors, introducció al piolet tracció,utilització dels ancoratges en roca, neu i glaç, reunions en roca i glaç, progressió amb cordes, interpretació de croquis, graduacions, logística i preparació d'una sortida, coneixement dels perills de la muntanya i prevenció, tècniques de pernoctació.

 


INSCRIPCIO
Fins a exhaurir les places i abans del 31 de Gener de 2012.
Places limitades: un mínim de 6 i un màxim de 12 alumnes.
Preu del Curs:
120 €. (Socis del CMH)
150 €. (No socis)


L’assegurança obligatòria NO està inclosa en el preu. Cal omplir el full d’inscripció i el consentiment informat i fer efectiu el pagament. Les cancel·lacions després de la data termini per inscripcions, tindran un recàrrec del 20%.
Subvenció Regidoria de Joventut: Tots els menors de 30 anys empadronats a L’Hospitalet, tenen una bonificació del 10% sobre el preu del curs.


NIVELL ESPORTIU
Es requereix bona condició física. Cal tenir experiència en alpinisme i escalada en roca en vies equipades de més d’un llarg o haver aprovat el curs de nivell 1 d’alpinisme i 2 d’escalada en roca.
DURACIÓ DEL CURS
5 sessions teòriques
6 sessions pràctiques
MONITOR / ALUMNE
1 monitor / 2 alumnes


EL CURS INCLOU
Monitors titulats, material específic, dossier i diploma del curs.


Mes informacio, http://www.cmhospitalet.org/Web/images/Contenido/Cursos/2012/201202Alpinisme2/Publicitat%20Alpinisme%202012.pdf

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top