CURS D'INICIACIÓ A LA MARXA NÒRDICA

Imprimeix

Data: dijous 18 de juliol

Hora: 19h - 21h

N. Participants: 20

Tècnic: Carles Redón

Lloc: Club Muntanyenc L'Hospitalet C/ Reforma, 5 (Entrada Frederic Prats) 08901 L'Hospitalet

 

Recentment la FEEC ha promogut la constitució del Comitè de Marxa Nòrdica (CMN), amb la intenció d'organitzar-se per fer difusió d’aquesta nova modalitat esportiva en tot el territori català, i ajudar als actuals i futurs practicants que es formen des de les entitats excursionistes, a conèixer quins són els beneficis d'aquesta activitat física a l'aire lliure. Avui hi ha nombrosos grups locals i excursionistes que ja practiquen la marxa nòrdica com un bon exercici per a mantenir-se en forma i, alhora, crear una relació social permanent. La Marxa Nòrdica o Nordic Walking és una activitat física apta per a totes les edats, inclosos adolescents i gent gran, i que només requereix d'un procés aprenentatge per adquirir la tècnica necessària per practicarla correctament.

QUÈ ÉS LA MARXA NÒRDICA?

La Marxa Nòrdica o Nordic Walking (en anglès) és una de les activitats físiques i esportives més beneficioses per a la salut. No es tracta només de caminar amb bastons, sinó que consisteix a incorporar, al patró natural de la marxa a peu, l'ús actiu d'un parell de bastons dissenyats especialment per a activar el tren superior i la part central del cos, tot aconseguint un impuls que facilita l'eficàcia de la marxa.


SI vols provar i conèixer millor que és LA MARXA NÒRDICA, vine al taller que es farà el dijous 18 de juliol a les 19h. Constarà d'una petita part teòrica i d'una altra pràctica per a que pugueu provar aquesta modalitat-

Pots inscriure't a la secretaria del club, els dimarts i dijous de 19h a 21h, fins el dimarts 16 de juliol.

T'esperem

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top