Activitats amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet

  • Caminada popular
  • Participació en els actes de la Festa Major (Flama del Canigó)
  • Sortides del grup Caminants Colla Vella
  • Sortides del grup Dissabtes de senders
  • Sortides del grup BTT Colla Vella
  • Projecció d’audiovisuals durant l’any
 

Us informem que ja podem tramitar les llicències, ho podeu fer presencialment o per email.

Sol·licita la teva llicencia (només usuaris registrats)

Per email podeu fer la petició i efectuar el pagament per transferència. Un cop rebut el comprovant del pagament, iniciarem la seva tramitació.

Tan bon punt com tinguem la llicència impresa, us ho comunicarem per passar a recollir-la.

També es poden tramitar presencialment a la nostra entitat, com s'ha fet altres anys (els dimarts i dijous de 18:30 a 20:30 h), el pagament el podeu fer en efectiu o amb targeta.

Qualsevol dubte, podeu contactar per telèfon 933386125 els dies que l'entitat és oberta.

Avantatges de federar-se a la FEEC

Ser federa’t de la FEEC té molt avantatges, entre ells, descomptes als refugis de la FEEC, descomptes en més de 400 establiments i serveis, la revista Vèrtex gratuïta a partir de la llicència B, descomptes en cursos d’activitats de muntanya, assegurança mèdica insclosa en les inscripcions de les competicions de la FEEC, assegurança d’accident i responsabilitat civil, cobertura en rescat i assistència sanitària de caràcter urgent, entre molt altres beneficis.

Novetats 2023:

- Descomptes a Refugis d’Aragó, Navarra, País Basc i Astúries amb targeta FEEC. Els federats de la FEEC no caldrà que habilitin la seva llicència per a tenir descomptes.
- Consideració d’accident esportiu a afeccions especials, com ara les congelacions, hipotèrmia, hipertèrmia, mal d’alçada o mal “agudo” de muntanya, edema pulmonar i cerebral, ceguera de las neus, etc.
- Rescat inclòs per accident o aquest si és un risc per a la vida del federat/ada.
- Incloses les mossegades d’animals, picades d’insectes, caiguda de llamp..
- Inclosa la bicicleta de muntanya o BTT elèctrica, amb les mateixes limitacions de cobertura que l’any 2022, a la modalitat C.
- Queda garantida la cobertura per a federats/ades en totes les modalitats a persones amb alguna discapacitat, sense cap mena de discriminació.
- La meteorologia no considerada com a negligència que pugui anul·lar altres cobertures.
- Trasllat de l’hospital al domicili: màxim 100 km.
- Asisstència psicològica per a acompanyants d’un traspassat.

Acord de correspondència mútua de refugis

Com a novetat per a l’any 2023 i gràcies a l’acord de correspondència mútua de refugis al qual es van sumar el passat mes de novembre la Federación Deportes Montaña, Escalada y Senderismo del Principado de Asturias, la Federación Navarra de Deportes de Montaña y Escalada y la Federación Aragonesa de Montañismo, els federats i federades de la FEEC també podran gaudir de descomptes en els refugis federatius d’Aragó, Picos de Europa, Euskadi i Navarra.

Podeu consultar tant la llista de refugis com les Federacions actualment adherides a l’acord de correspondència a través del web: www.correspondenciarefugios.org