Informació sobre les Matinals Montserratines

Imprimeix

 

La sortida prevista pel diumenge 28 d’abril ha estat passada provisionalment al dissabte 25 de maig. Si esteu interessats en assistir-hi estigueu atents a la web o truqueu a Secretaria perquè la data encara no és definitiva. El que sí és segur és que en aquesta sortida farem la Transmontserratina: recorrerem Montserrat des de Can Maçana fins el Monestir pujant alguns dels seus cims més significatius.

La propera Matinal Montserratina és el diumenge 5 de maig. És previst pujar el “Joc de l’Oca” i baixar el “Tres en Ratlla”. Són un torrent/canal equipats. És una sortida tècnica on caldrà fer molta força de braços per superar alguns dels passos equipats amb cadenes i cordes. A la baixada s’haurà de rapelar. Degut  a les característiques de l’itinerari haurem de limitar el nombre d’assistents, si voleu parcicipar poseu-vos en contacte amb Secretaria

 

Portes Obertes 20 d'abril - Festes de Primavera

Imprimeix

Us informem que aquest 20 d’abril, amb motiu de les Festes de Primavera de la Ciutat, l’entitat farà jornada de portes obertes.

Tant els nens com els adults que vulguin podran conèixer el nostre local i fer un taller d’escalada en rocòdrom i en paret (al club i al rocòdrom del poliesportiu del centre) i un taller d’orientació amb mapa i brúixola (a la plaça de l’Ajuntament).

Llegiu-ne més...

2º Sortida del Cicle d’Introducció a l’Espeleologia (dissabte 6 d’abril)

Imprimeix

 

Després d’haver visitat la Cova Simanya a Sant Llorenc de Munt canviem de massís per visitar un avenc clàssic on caldrà fer ús de la corda. Tal com vam  explicar, l’objectiu del cicle és oferir la possibilitat de conèixer l’espeleologia i donar-vos l’oportunitat de fer visites acompanyats per espeleòlegs.

Llegiu-ne més...

Bones Festes!!!

Imprimeix

Us desitja el Club Muntanyenc Hospitalet.....

 

Llegiu-ne més...

Aquest any el Club Muntanyenc participa amb la Marató de TV3.

Imprimeix

L’AMPA de l’Escola Frederic Mistral (barri de Santa Eulàlia) ha programat un acte al pati de l’escola pel 16 de desembre de 10-14h amb motiu de la MARATÓ. Pretén ser una jornada lúdica, educativa i solidària.

Durant la jornada es desenvoluparà un conjunt de tallers infantils (Tallers de Diables amb Skamot Diabòlic, Taller de Castellers amb la Colla Jove de LH, Tallers de Tabal amb els Tabalers de Port, Taller de Jocs de Taula a càrrec de Rvbicon, Màgia... i més activitats)

 

Llegiu-ne més...

Cicle d’Introducció a l’Espeleologia (Obert a Socis i no Socis)

Imprimeix

 

T’agradaria visitar una cova? Vols saber quins secrets amaguen? Com s’han format?

Et convidem a participar a 3 sortides d’Introducció a l’Espeleologia.

Aquesta primera sortida del 15 de desembre visitarem la Cova Simanya, situada a Sant Llorenç de Munt.

Llegiu-ne més...

El CMH rep 2 reconeixements la Nit de l'Esport

Imprimeix

 

Us informem que durant la Nit de l’Esport el Club Muntanyenc L’Hospitalet ha rebut dos reconeixements esportius per part de la Ciutat.

Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top