Rebuda Flama del Canigó

Imprimeix

23 de Juny

Trobada...

20.00 h

Cercavila de la Flama del Canigó per la plaça de Sant Joan, carrer de Bellavista, carrer de Frederic Prats, carrer de la Riera de l’Escorxador, carrer del Xipreret, carrer de Barcelona, plaça de la Remunta, carrer Major i plaça de l’Ajuntament

Ho organitza: Club Muntanyenc l’Hospitalet

Amb la col·laboració dels tabalers de la colla de diables Folcat Diabòlic

Llegiu-ne més...

Jornades Portes Obertes "Engresca't"

Imprimeix

1 de Juny de 10 a 14 h.

Us recordem que aquest any, per segona vegada consecutiva, col.laborem amb les jornades de Cultura Popular Catalana que organitza ÓMNIUM CULTURAL "ENGRESCA'T".


 

Llegiu-ne més...

19ena Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya

Imprimeix

 

 

Us informem que el passat 11 de maig va tenir lloc a Vallirana la 19ena Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya. Durant la jornada, entre d’altres actes, es va fer el lliurament dels següents premis:

XIII Premi Font i Sagué a la Campanya Cotiella 2012 -  Per la Connexió A08-A11 Sifó Mireia Bolta. Recull el premi el soci de la nostra entitat i President de la Asociació Científico Espeleològica Cotiella, Ramón Queraltó.

Premi Fotografia SARAWAK - Menció Especial del Jurat al soci de la nostra entitat Josep Herrerias pel conjunt de l’obra presentada.

Us convidem a veure un resum de com va anar la trobada i un recull fotogràfic a l’espeleobloc

També podeu trobar informació sobre els premis SARAWAK clicant aquí i sobre el premiat Josep Herreries a la pàgina 222 d'aquesta revista digitail

 

Llegiu-ne més...

"Visita una cova" a Ordesa-Mont Perdut (1 de juny)

Imprimeix

 

L'Espeleo-Grup col•labora amb l'activitat que organitza el Geoparque de Sobrarbe, dins la setmana de la Red Europea de Geoparques , "un día en una cueva", visita de turisme geològic a una cavitat de la Comarca de Sobrarbe, a la zona d'influencia del Parc Nacional Ordesa-Mont Perdut.

Llegiu-ne més...

Informació sobre les Matinals Montserratines

Imprimeix

 

La sortida prevista pel diumenge 28 d’abril ha estat passada provisionalment al dissabte 25 de maig. Si esteu interessats en assistir-hi estigueu atents a la web o truqueu a Secretaria perquè la data encara no és definitiva. El que sí és segur és que en aquesta sortida farem la Transmontserratina: recorrerem Montserrat des de Can Maçana fins el Monestir pujant alguns dels seus cims més significatius.

La propera Matinal Montserratina és el diumenge 5 de maig. És previst pujar el “Joc de l’Oca” i baixar el “Tres en Ratlla”. Són un torrent/canal equipats. És una sortida tècnica on caldrà fer molta força de braços per superar alguns dels passos equipats amb cadenes i cordes. A la baixada s’haurà de rapelar. Degut  a les característiques de l’itinerari haurem de limitar el nombre d’assistents, si voleu parcicipar poseu-vos en contacte amb Secretaria

 

Portes Obertes 20 d'abril - Festes de Primavera

Imprimeix

Us informem que aquest 20 d’abril, amb motiu de les Festes de Primavera de la Ciutat, l’entitat farà jornada de portes obertes.

Tant els nens com els adults que vulguin podran conèixer el nostre local i fer un taller d’escalada en rocòdrom i en paret (al club i al rocòdrom del poliesportiu del centre) i un taller d’orientació amb mapa i brúixola (a la plaça de l’Ajuntament).

Llegiu-ne més...

2º Sortida del Cicle d’Introducció a l’Espeleologia (dissabte 6 d’abril)

Imprimeix

 

Després d’haver visitat la Cova Simanya a Sant Llorenc de Munt canviem de massís per visitar un avenc clàssic on caldrà fer ús de la corda. Tal com vam  explicar, l’objectiu del cicle és oferir la possibilitat de conèixer l’espeleologia i donar-vos l’oportunitat de fer visites acompanyats per espeleòlegs.

Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top