Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Imprimeix

SETMOBSOS 2013!!! 1ª Caminada Popular L'Hospitalet de Llob.!!!

Del 22 al 29 de setembre es torna a celebrar la Setmana de la Mobilitat a l'Hospitalet i a la resta de Catalunya, i tots hi som convidats a participar i gaudir d'ella!!!

 

Llegiu-ne més...

Ruta en bici pel Baix Llobregat

Imprimeix

El proper dia 16 de juliol bicicletada cap El Delta del Llobregat!!

T'agrada sortir a fer ruta amb bici? Tens la bici oblidada?

Vine a fer la ruta Hospitalet- El Delta del Llobregat!! No t’ho pots perdre!!

Llegiu-ne més...

Piades

Imprimeix

Classificats/des fins el 30/06/2013

 

Llegiu-ne més...

Rebuda Flama del Canigó

Imprimeix

23 de Juny

Trobada...

20.00 h

Cercavila de la Flama del Canigó per la plaça de Sant Joan, carrer de Bellavista, carrer de Frederic Prats, carrer de la Riera de l’Escorxador, carrer del Xipreret, carrer de Barcelona, plaça de la Remunta, carrer Major i plaça de l’Ajuntament

Ho organitza: Club Muntanyenc l’Hospitalet

Amb la col·laboració dels tabalers de la colla de diables Folcat Diabòlic

Llegiu-ne més...

Jornades Portes Obertes "Engresca't"

Imprimeix

1 de Juny de 10 a 14 h.

Us recordem que aquest any, per segona vegada consecutiva, col.laborem amb les jornades de Cultura Popular Catalana que organitza ÓMNIUM CULTURAL "ENGRESCA'T".


 

Llegiu-ne més...

19ena Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya

Imprimeix

 

 

Us informem que el passat 11 de maig va tenir lloc a Vallirana la 19ena Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya. Durant la jornada, entre d’altres actes, es va fer el lliurament dels següents premis:

XIII Premi Font i Sagué a la Campanya Cotiella 2012 -  Per la Connexió A08-A11 Sifó Mireia Bolta. Recull el premi el soci de la nostra entitat i President de la Asociació Científico Espeleològica Cotiella, Ramón Queraltó.

Premi Fotografia SARAWAK - Menció Especial del Jurat al soci de la nostra entitat Josep Herrerias pel conjunt de l’obra presentada.

Us convidem a veure un resum de com va anar la trobada i un recull fotogràfic a l’espeleobloc

També podeu trobar informació sobre els premis SARAWAK clicant aquí i sobre el premiat Josep Herreries a la pàgina 222 d'aquesta revista digitail

 

Llegiu-ne més...

"Visita una cova" a Ordesa-Mont Perdut (1 de juny)

Imprimeix

 

L'Espeleo-Grup col•labora amb l'activitat que organitza el Geoparque de Sobrarbe, dins la setmana de la Red Europea de Geoparques , "un día en una cueva", visita de turisme geològic a una cavitat de la Comarca de Sobrarbe, a la zona d'influencia del Parc Nacional Ordesa-Mont Perdut.

Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top