CAMINADA de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Imprimeix

Enguany el Club Muntanyenc l’Hospitalet torna a organitzar, conjuntament amb l’Ajuntament de la Ciutat, la 3ra Edició de la Caminada de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Llegiu-ne més...

Èxit de la Caminada Solidària a favor del Nepal - CAMINA PEL NEPAL

Imprimeix

Més de 200 persones de totes les edats van participar a la caminada solidària per recollir diners a favor de les víctimes dels terratrèmols del Nepal que va tenir lloc el passat diumenge i que, sortint de la Rambla Just Oliveras, va recórrer un itinerari circular que va arribar fins la Plaça Mireia de la serra de Collserola.

En arribar de nou a la Rambla cada participant va rebre un record portat directament des del Nepal.

Llegiu-ne més...

CAMPANYA SOLIDÀRIA amb les víctimes del NEPAL

Imprimeix

El  Club  Muntanyenc  L’Hospitalet  i Persones i Natura ® ha  posat  en  marxa  una  Campanya Solidària  per  col·laborar  amb  les  víctimes  i  afectats pel  terratrèmol de Nepal,  en  especial  els  nens  que  han quedat sense familiars o medis per normalitzar la seva vida. El canal d’ajuda serà la fundació que dirigeix un dels nostres socis i veí de L’Hospitalet, en Kishor Kumar, “NIÑOS DEL HIMALAYA”, sense intermediaris i amb repercussió directa i en persona al Nepal.

Llegiu-ne més...

NETEJA DE L'ENTORN DEL RIU

Imprimeix

El 9 de maig (dissabte)

Les entitats padrines del Llobregat participarem aquest proper 9 de maig a la neteja del nostre tros de riu. Hem quedat a les 10 hores a l'estació de Metro Hospital de Bellvitge L1.

Llegiu-ne més...

TROBADA C.M.H PREHISTÒRICA

Imprimeix

Diumenge 17 de maig 2015, s'ha quedat al Monument del Timbaler del Bruc de 8 h a 8:30 h matí.

Per petició del soci Carles Primo, us comuniquem el següent:

A molts de vosaltres aquest nom segurament no us diu res, no us preocupeu que ara mateix us faré cinc cèntims.

Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top