PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE FRANCESC BAILÓN

Imprimeix

22 de gener (divendres) a les 19:30 al local CMH

(carrer Reformes, 5, baixos (entrada per Frederic Prats) de L'Hospitalet

Francesc Bailón farà la presentació del seu darrer llibre al CMH, adaptant-la una mica al públic infantil que hi assisteixi. També ens ensenyarà objectes fets pels inuits.

Llegiu-ne més...

Pessebre vivent 2015

Imprimeix

Un any més el CMH a col·laborat amb el Pessebre Vivent que organitza el CE   Xixell a la plaça de l'Ajuntament, enguany la baixada de l'àngel s'ha fet des del  campanar de l'església i va fer les delicies dels infants que van participar i dels  que van anar a gaudir de la feina feta pel CE Xixell, la Colla de Diables Folcat  Diabòlic, les corals i el CMH entre d'altres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EI!!! SORTIM?

Imprimeix

La idea és ajuntar els socis que practiquin una mateixa modalitat, al local social de l'entitat els dijous a les 20:30 hores, i filosofar de quina manera ens podem organitzar i dinamitzar les nostres activitats.

Llegiu-ne més...

AUDIOVISUAL

Imprimeix

19 de Novembre a les 20:30 al local del CMH

TARIFA-GIJÓN: 1100 KM D’HORITZONS, A PEU I EN SOLITARI per Miguel Ángel Ramos

En aquest recorregut fet pel viatger Miquel Angel Ramos, podrem gaudir en primera persona dels diferents paisatges i persones que el caminat ha trobat al llarg de les jornades. Tanmateix, el fet de viatjar durant un mes i mig amb el que cap en una motxilla i amb la força exclusiva de les cames i de la ment, deixa en aquesta aventura un munt d’anècdotes que seran contades en primera persona.

Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top