EI!!! SORTIM?

Imprimeix

La idea és ajuntar els socis que practiquin una mateixa modalitat, al local social de l'entitat els dijous a les 20:30 hores, i filosofar de quina manera ens podem organitzar i dinamitzar les nostres activitats.

Llegiu-ne més...

AUDIOVISUAL

Imprimeix

19 de Novembre a les 20:30 al local del CMH

TARIFA-GIJÓN: 1100 KM D’HORITZONS, A PEU I EN SOLITARI per Miguel Ángel Ramos

En aquest recorregut fet pel viatger Miquel Angel Ramos, podrem gaudir en primera persona dels diferents paisatges i persones que el caminat ha trobat al llarg de les jornades. Tanmateix, el fet de viatjar durant un mes i mig amb el que cap en una motxilla i amb la força exclusiva de les cames i de la ment, deixa en aquesta aventura un munt d’anècdotes que seran contades en primera persona.

Llegiu-ne més...

CAMINADA de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Imprimeix

Enguany el Club Muntanyenc l’Hospitalet torna a organitzar, conjuntament amb l’Ajuntament de la Ciutat, la 3ra Edició de la Caminada de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Llegiu-ne més...

Èxit de la Caminada Solidària a favor del Nepal - CAMINA PEL NEPAL

Imprimeix

Més de 200 persones de totes les edats van participar a la caminada solidària per recollir diners a favor de les víctimes dels terratrèmols del Nepal que va tenir lloc el passat diumenge i que, sortint de la Rambla Just Oliveras, va recórrer un itinerari circular que va arribar fins la Plaça Mireia de la serra de Collserola.

En arribar de nou a la Rambla cada participant va rebre un record portat directament des del Nepal.

Llegiu-ne més...

CAMPANYA SOLIDÀRIA amb les víctimes del NEPAL

Imprimeix

El  Club  Muntanyenc  L’Hospitalet  i Persones i Natura ® ha  posat  en  marxa  una  Campanya Solidària  per  col·laborar  amb  les  víctimes  i  afectats pel  terratrèmol de Nepal,  en  especial  els  nens  que  han quedat sense familiars o medis per normalitzar la seva vida. El canal d’ajuda serà la fundació que dirigeix un dels nostres socis i veí de L’Hospitalet, en Kishor Kumar, “NIÑOS DEL HIMALAYA”, sense intermediaris i amb repercussió directa i en persona al Nepal.

Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top