61è CONCURS DE FOTOGRAFIA ARTÍSTICA I DE MUNTANYA (MEMORIAL ANTONI MONRÓS I VALLS)

Imprimeix

BASES

PARTICIPANTS:

Tots els afeccionats a la fotografia .

TEMES:

-LLIURE EN COLOR

-LLIURE EN BLANC i NEGRE

-MUNTANYA (en tots els seus aspectes: esport, natura, fauna i flora silvestre. Seran rebutjades aquelles fotografies on hi figurin edificacions o elements aliens al món rural i muntanyenc, així com les obtingudes d’animals en captivitat i espais no naturals).

-CIUTAT DE L'HOSPITALET (color o blanc i negre. Fotografies relacionades amb la ciutat: places, carrers, monuments, edificis, festes, etc)

Llegiu-ne més...

XERRADA-COL·LOQUI amb Entrada Lliure

Imprimeix

 

 

Xerrada-col·loqui amb el Tema


La Muntanya, per córrer o per caminar?

Reflexions al voltant del “Running” i els impactes que està generant


Activitat basada en la recerca realitzada el passat 2015, entre juny i octubre, de retruc de fer el

GR11, GR92 i altres rutes i senders pel Pirineu i prepirineu

Llegiu-ne més...

Flama del Canigó 2015

Imprimeix

Celebrem el Solstici d'estiu fent arribar la Flama del Canigó a l'Hospitalet i encenent la Foguera de Sant Joan. 
Dimarts 23 de juny sortirem a les 20.00h de la Plç. Sant Joan fent un recorregut pel barri amb la companyia dels tabalers de Folcat Diabòlic tot recollint el ninot que ens ha preparat l'Associació de Veïns per cremar. A les 20:30h arribada a la Plç. de l'Ajuntament on ens rebran els Castellers de l'Hospitalet amb un pilar i el grup VERBA llegirà uns poemes. Tot seguit anirem a encendre la Foguera de Sant Joan en companyia dels Diables Folcat Diabòlic a la Plç. Verge Montserrat. Us esperem a tots!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flama del Canigó 2014

Imprimeix

El dia 23 de juny arriba la Flama del Canigó a la Ciutat de l'Hospitalet.

A les 20h a la Plç Sant Joan començarem el cercavila pel barri, recollint al carrer Reforma el ninot que aquest any es cremarà a la foguera, en companyia dels tabalers de Folcat Diabòlic.

Cap a les 20.30h la colla castellera de l'Hospitalet ens rebrà a la Plç de l'Ajuntament, on el col·lectiu VERBA del Centre Catòlic de l'Hospitalet ens recitarà uns quants poemes, el carrer Reforma ens farà la presentació del seu Ninot i tot seguit es farà lectura del Manifest dels focs de Sant Joan, aquest any escrit pel periodista Carles Capdevila.

En acabat anirem cap a la Plç. Mare de Deu de Montserrat, on ens esperaran els Diables de Folcat Diabòlic amb un petit espectacle de Foc i encendrem la Foguera.

Us esperem a tots.

Subcategories

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top