28a CAMINADA POPULAR

Imprimeix

Comunicat sobre el COVID-19

Des del Club Muntanyenc l'Hospitalet i l'organització de la Caminada Popular i amb relació a la situació global provocada pel Coronavirus, comuniquem que estem seguint totes les indicacions del Govern i les autoritats sanitàries, així com de la nostra Federació.

Malauradament, seguint les recomanacions de les autoritats competents i per tal d'evitar la propagació del COVID-19, el Club Muntanyenc L'Hospitalet es veu obligat a POSPOSAR fins a nou avís, la 28a CAMINADA POPULAR per Muntanya del 29 de març de 2020, rebreu informació de la nova data en quan la situació sigui més estable.

Gràcies per la vostra comprensió.


Aquest és l'enllaç on podeu fer les inscripcions.......FEEC

Llegiu-ne més...

SETMANA DE LA MOBILITAT 2019

Imprimeix

Diumenge, 6 d'octubre

De 10 a 14 h.

Llegiu-ne més...

SEGUIMENT DE LA CAMINADA L'H-MONTSERRAT

Imprimeix

Aquí teniu la web on podreu veure tant vosaltres, com els vostres familiars i amics per quins controls heu passat i el temps invertit!!!!!!

Només caldrà que sapigueu el numero de dorsal que us donarem dissabte i ja podreu saber si ha passat pels diferents controls o ha estat baixa.

També serveis pel diplomes, crono i classificació

https://novotiming.com/sc2/php/live.php?cid=730&lang=ca

PREPARACIÓ FÍSICA PER LA CAMINADA L'H-MONTSERRAT

Imprimeix

Amigues i amics, ja estem en el compte enrere, el proper dissabte ens esperen per alguns 56,4 km. i per altres 33,1km. Durant la caminada posarem el cos a prova, el farem passar calor, fred, esgotament, son i forçarem fins a l'últim múscul, per tot això cal que el dissabte a l'hora de sortida estiguem al 100%. Us recomanem que aquests dies us alimenteu correctament, us hidrateu molt i descanseu les últimes hores.

Llegiu-ne més...

CONTROLS CAMINADA L'H-MONTSERRAT

Imprimeix

Recordeu que la 18a Caminada L'Hospitalet-Montserrat es una travessa a peu no competitiva, no una cursa de muntanya. Per tant, els temps d'obertura dels controls estan calculats a pas de caminant, no de corredor. Aquí us informem dels horaris d'obertura i tancament dels controls.

Llegiu-ne més...

INFORMACIÓ AUTOCARS CAMINADA L'H-MONTSERRAT

Imprimeix

INFORMEM QUE ELS AUTOCARS DE TORNADA A L’HOSPITALET S’ATURARAN A L’ESTACIÓ DE RENFE DE CASTELLBISBAL, PER TOTS AQUELLS QUE HEU DEIXAT EL COTXE EN AQUEST PUNT.

Llegiu-ne més...

RUTA CAMINADA L'H-MONTSERRAT

Imprimeix

Cada any treballem per què hi trobeu tot l'itinerari marcat correctament, però ja fa uns anys que patim els estralls de l'arrencada dels senyals de la caminada, per aquest motiu us recomanem que us baixeu el track per si un cas no esteu segurs de seguir el bon camí.


Llegiu-ne més...

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top