CAMINADA SOLIDÀRIA

Imprimeix

Caminem amb Senegal el 16 d'octubre 2016

Caminada solidaria per la salut universal del poblat de  Dar  Salam  (Senegal).Club Muntanyenc-Fallou ONGD.

Camina amb nosaltres per contribuir a la construcció d'un Centre d'Atenció  Primària que garantirà l'accés gratuït de la població de Dar Salam a una assistència sanitària de qualitat, abaratint els costos dels tractaments en un 50%, i reduint, per exemple, la mortalitat per malària en un 80%.

Fases del Projecte:

1.Construcció i equipament del CAP.

2.Formació continuada de l'agent sanitari i la llevadora que hi treballaran,

3.Adquisició d'una ambulància que permeti traslladar als malalts greus a !'Hospital Regional de Tambacounda.

 

A la nostra web i pagina de Facebook podràs fer el seguiment d'aquest i altres projectes i també

col·laborar com a soci o voluntari amb nosaltres.

www.fallou.org

Gracies perla teva aportació.


FALLOU - QUI SOM:

L' Associació de Cooperació  Fallou ONGD som una jove  i modesta  entitat  laica i sense ànim  de lucre  constituïda  a Barcelona l'any  2007 i dedicada  a la cooperació  activa  i participativa pel desenvolupament autònom de la Comunitat Ruralde Dialakoto (Tambacounda,SENEGAL).

CMH - QUI SOM:

El Club Muntanyenc  som una entitat  de !'Hospitalet, que té vida  des  del  1952. Ens dediquem a  promoure totes  les modalitats esportives relacionades  amb la muntanya. Fem senderisme, escalada, espeleologia, barrancs, bicicleta  de muntanya, caminades, travesses, etc., sempre ambla intenció de   conèixer   el   nostre   territori,  gaudir-lo  i cuidar-lo. Actualment hem encetat una nova via de col·laboració amb l’ànim  de  poder  cooperar  amb  altres  entitats  o projectes socials.

REGLAMENT CAMINADA:

-La caminada és oberta a tothom.
-Tindrà lloc el proper 16 d'octubre de 2016.
-La sortida serà a les 9 del matí davant del poliesportiu Sergio Manzano.   Arribada al Pare de Bellvitge/ Rambla Marina.
-L'organització situarà controls d'avituallament.
-Se situaran punts de control de seguretat en els llocs més conflictius i transitats.
-La distancia a recórrer serà d'uns 15 km.
-La caminada   passa pel Pare natural del Delta del Llobregat, caldrà respectar-ne les normes. Cuideu l'entorn, no   llenceu deixalles i tingueu cura de no fumar.
-Els participants es fan responsables dels danys que puguin causar a l'entorn, a ells mateixos o a terceres persones físiques i/o jurídiques.
-Els menors caminaran acompanyats pels seus responsables, pares, tutors o monitors.
-Aquesta caminada no és una competició, no té classificació. Obrirà la caminada un grup guia. Tancarà la caminada un grup escombra.
-Els participants es comprometen a respectar les normes de  l'organització i acceptar aquest reglament.
-El preu de la inscripció és de 10 €. (inclou: donatiu, petit  entrepà,  aigua  i record  ).  La  inscripció  es tancarà  el 13 d'octubre  i amb  un màxim  de 300 persones.
-Es podrà fer inscripció amb dorsal O (Fer l'aportació econòmica sense fer la caminada).

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top