TROBADA C.M.H PREHISTÒRICA

Imprimeix

Diumenge 17 de maig 2015, s'ha quedat al Monument del Timbaler del Bruc de 8 h a 8:30 h matí.

Per petició del soci Carles Primo, us comuniquem el següent:

A molts de vosaltres aquest nom segurament no us diu res, no us preocupeu que ara mateix us faré cinc cèntims.

Amb aquest nom: C.M.H. Prehistòric, un antic soci del Club se li va ocórrer obrir una pàgina a Facebook i començar a penjar fotos de les activitats dels anys 70 -80 i a poc a poc cada vegada ens hem anat enganxa'n més gent, fins que hem pensat que estaria bé fer una trobada de dinosaures, a les hores hem decidit de posar una data amb bastant de temps per endavant per aquells que estiguessin interessats es poguessin apuntar.

Tampoc tenim decidit si la trobada serà de cap de setmana o un dia sol, com que hi ha força temps, acceptem tot tipus de propostes, de lloc, d'un sol dia o bé de cap de setmana, de moment oferim la data per anar reservant el dia.

A mesura que ens anem apropant a la data, anirem posant informació a la pàgina del Club, els que vulguin apuntar-se ho facin a través del correu del club, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i com assumpte poseu “Trobada de Dinosaures”.

Esteu tots els socis convidats a veure si fem una gran trobada i podem repetir un altre any.


Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top